ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Δέκα χρόνια... μάχης!O ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!

O Ηλίας Γαγανέλης με τα 'παιδιά' του...
Δέκα χρόνια... μάχηςΑπό τότε που δημιουργήθηκε η Replicar Car Hellas ο Ηλίας Γαγανέλης δίνει μάχη για να νομιμοποιήσει (δηλαδή να άρει την έγκριση τύπου) στην Ελλάδα τα προϊόντα που κατασκευάζει. Στο εξωτερικό το έχει καταφέρει σχεδόν από την αρχή λειτουργίας της βιοτεχνίας. Τελικά και με όπλο το πείσμα και την ειλικρινά του, κατάφερε σχεδόν 10 χρόνια μετά, να πιστοποιήσει τα αυτοκίνητά και να εκδώσει πινακίδες.



Όσο και εάν ακούγεται απλό δεν είναι, ιδίως όταν αναφερόμαστε στην Ελλάδα που δεν διαθέτει βαριά βιομηχανία και «βλέπει» την κατασκευή ενός αυτοκινήτου ως εξωγήινο αντικείμενο. Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε και αυτό το όνειρο πραγματικότητα και το πρώτο Replicar Car Hellas που έβγαλε πινακίδες κυκλοφορεί στην Σαντορίνη. 

Ταυτόχρονα με την κίνηση αυτή (να μπορούν να βγουν πινακίδες κυκλοφορίας και όχι ΔΟΚ) ανοίγει ο δρόμος και για άλλους κατασκευαστές που θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους οχήματα, αλλά δεν μπορούσαν τόσα χρόνια να το πράξουν λόγω γραφειοκρατίας και έλλειψη γνώσης για το αντικείμενο.

Ηλίας Γαγανέλης: «Αγαπώ υπερβολικά την πατρίδα μου. Κακό είναι;»
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.