ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Τα 12 καλύτερα επετειακά πιστόλια 1911 που κατασκευάστηκαν ποτέ!

Σε ένα αφιέρωμα για το δημοφιλέστερο πιστόλι στον κόσμο, οι κατασκευαστές προσφέρουν αναμνηστικές εκδόσεις για το όπλο που έχει υπηρετήσει τους αμερικάνους σκοπευτές για έναν αιώνα! ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ 1911 ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ!

1.)    ΑMERICA REMEMBERRS. (1.195 $)

Η μόνη επίσημη άδεια για τα αναμνηστικά COLT M1911 είναι διαθέσιμα από τον κύριο κατασκευαστή συλλεκτικών πυροβόλων όπλων AMERICA REMEMBERS. Υπάρχουν 4 εκδόσεις αυτού του άκρως στολισμένουCOLT GOVERNMENT MODEL 45 ACP.Κάθε μία έκδοση περιλαμβάνει μόνο 500 κομμάτια, με ειδικά σήματα του Αμερικάνικου Στρατού,του Ναυτικού, των Πεζοναυτών και της Πολεμικής Αεροπορίας. Τα πιστόλια έχουν για χαρακτηριστικά μέταλλα στολισμένα από χρυσό 24 καρατίων, στη σφύρα , στην ασφάλεια αντίχειρα, το κομβίο αποδέσμευσης του γεμιστήρα, και τις βίδες της λαβής. Επιπλέον οι δύο πλευρές του κλείστρου έχουν ένθετα με χρυσό που γράφουν «Centennial Anniversary Honoring Americas Militery Service» στην αριστερή πλευρά και έναbranch-specific banner στη δεξιά πλευρά. Η έκδοση AMERICAN REMEMBERS έχει τιμή 1.195$ το καθένα και μπορεί να τοποθετηθεί σε μια προαιρετική θήκη από ξύλο καρυδιάς.

2 BROWNING ARMS CO. (3.499 $)
        
Όταν μια  εταιρεία παίρνει το όνομα από τον εφευρέτη των όπλων, επιβάλλεται κι    αυτή να κάνει κάτι ξεχωριστό .Η Γιούτα, πατρίδα του μεγάλου εφευρέτη, έκανε ακριβώς αυτό με μια αντίστοιχη σειρά πιστολιών 1991 με χρυσά ένθετα, ένα κλασικό 45 ACP GOVERNMENT MODEL (κατασκευασμένο από την «αδερφή»  εταιρεία FN στη Νότια Καρολίνα) και ένα άλλο μικροσκοπικό Μ1911 σε διαμέτρημα 22 Long Rifle. Ο μόνος τρόπος για να αγοράσεις ένα BROWNINGΜ1911 45 ACP είναι ότι πωλείται μαζί με ένα νέο 22 Long Rifle M1911 πιστόλι. Και τα δύο πιστόλια έχουν χρυσά ένθετα με σήμανση χαρακτικήε και έρχονται σε μια γυάλινη θήκη. Υπάρχουν μόνο 200 τέτοια πιστόλια, τα οποία είναι όλα sold out σε μια προτεινόμενη λιανική  τιμή των 3.499$. Υπάρχει επίσης μια σειρά αναμνηστικών μαχαιριώνKABAR και μια μινιατούρα 22 Long Rifle 1911 πιστολιού σε μια γυάλινη θήκη, και τα δυό με χρυσά ένθετα και χαρακτική. Αυτά πωλούνται για 999$.

3 .)    COLT’S MFG CO. (2.495 $)

H COLT παρήγαγε δυό πιστόλια περιορισμέμης παραγωγής, γνωστά ως TIER 2 και TIER 3 αναμνηστικά Μ1911 πιστόλια, μιάς περιορισμένης έκδοσης του custom shop που δωρήθηκαν στην NRA και NATIONAL SHOOTINGSPORTS FOUNDATION (NSSF) για δημοπρασία. Τα NRA και NSSF πιστόλια είναι περίτεχνα χαραγμένα με χρυσά ένθετα και λαβές από ελεφαντοστό. Το πιστόλι ΝRA διαθέτει μια εικόνα με  τον Sam Colt στην αριστερή λαβή και μια προτομή του JOHN BROWNING με χρυσά ένθετα στη δεξιά πλευρά του κλείστρου. Αυτό το πιστόλι θα πρέπει να φέρει περισσότερα από 1000.000 δολλάρια, για την ενίσχυση τουσυνεχιζόμενου αγώνα για τα διακαιώματα της NRA. Το πιστόλι NSSF είναι λιγότερο περίτεχνο, αλλά παρόλα αυτά είναι ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα των καλύτερων πιστολιών χαρακτικής από το custom  shop της COLT. Θα πωληθεί σε δημοπρασία τον Ιανουάριο για 107.550$. ΗCOLT προσφέρει δύο επετειακές παραγωγές. Η TIER 2 επετειακή έκδοση του μοντέλου 1911 έχει χρυσά ένθετα χαρακτικής και περιορίζεται σε 750 μονάδες με σειριακή  αρίθμηση από 19110001 έως 19110750. Λιανική τιμή 2.495$, το επετειακό μοντέλο διατίθεται σε γυάλινη θήκη με ξύλο καρυδιάς. Αυτό το μοντέλο είναι ήδη sold outTo TIER 3 μοντέλο 1918 είναι μια αναπαραγωγή του COLT MODEL 1918 με τη σήμανση «US Property» όπως είχαν τα αρχικά όπλα που έγιναν για την κυβέρνηση. Το κελίστρο έχει ένδειξη «Model of 1911-2011» και έρχεται με διπλό διαμάντι στις λαβές και τιμή 1.150$. Η COLT θα κάνει όσα έχουν ταξινομηθεί πριν από τις 30 Νοεμβρίου 2011. Το COLTCUSTOM SHOP έχει δώσειτη δική του έκδοση για τον εορτασμό της εκατοεντηρίδας, η οποία περιλαμβάνει 100 χειροποίητα πιστόλια με το (C) χαραγμένο και τη σήμανση «1911-2011» ωστόσο, όλα είναι πουλημένα όπως προαναφέρθηκε.

4.)    CYLINDER&SLIDE SHOP (5.000 $)

O Master οπλουργός BILL LAUGHRIDGE έχει δημιουργήσει ένα πραγματικά μοναδικό πιστόλι περιορισμένης έκδοσης για να τιμήσει τα 100 χρόνια υπηρεσίας του 1911 πιστολιού. Το πιστόλι είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από ατσάλι bilet, κάθε κομμάτι ξεχωριστά είναι επεξεργασμένο όπως ακριβώς έγιναν τα πρώτα COLT παραγωγής. Τα πιστόλια είναι σημειωμένα ακριβώς σαν προ-500 COLT σειράς,συμπεριλαμβανομένου των αρχικών «US PROPERTY» ως σήμανση. «Έφτιαξα τα πιστόλια, όχι για να γιορτάσω την εκατοστή επέτειο, αλλά για να τιμήσουμε τους άνδρες που τα κράτησαν όλοι στα χέρια» είπε ο LAUGHRIDGE. Χαρακτηριστικά του αναμνηστικού CYLINDER&SLIDEπεριλαμβάνουν μια πρωτότυπη τύπου 1 σφύρα, ένα πρωτότυπο κομβίο αποδέσμευσης γεμιστήρα, και όπως οLAUGHRIDGE τα χαρακτηρίζει «itty-bitty σκοπευτικά». Όμοια από κάθε άποψη, θα υπάρχουν 100 που θα φέρουν την ένδειξη «US ARMY» και πάνω από 100 θα έχουν σήμανση «US NAVY» και «USMC». Ο LAUGHRIDGEαναγνώρισε ότι κανένα COLT δεν είχε ποτέ σήμανση «USMC» ωστόσο θ’αποτήσει φόρο τιμής στους Πεζοναύτες με μια περιορισμένη έκδοση. Όλα τα πιστόλια έχουν φινίρισμα bone-charcoat blue. Η τιμή είναι 5.000$.

5.)    ED BROWN RRODUCTS (2.495-6.995 $)

H custom εταιρεία ED BROWN από το Μιζούρι, παράγει δύο μμοντέλα,το EXECUTIVE ELITE CENTENNIALEDITION και την CLASSIC  CUSTOM CENTENNIAL έκδοση, που διαθέτει όμορφα χαρακτικά τα οποία έχουν γίνει με το χέρι. Αυτές οι περιορισμένες εκδόσεις θα προσφέρονται για το έτος 2011 μόνο. Η CLASSIC CUSTOMCENTENNIAL έκδοση, περιλαμβάνει χαρακτικά ακόμα και στην κορυφή του κλείστρου. Διαθέτει λαβές από ελεφαντόδοντο, διακοσμημένες, καθώς και ειδικούς αύξοντες αριθμούς που αρχίζουν με το πρόθεμα JMB. Αυτό το μοντέλο κοστίζει 6.995 $. Το EXECUTIVE ELITE CENTENNIAL ADITION περιλαμβάνει εγχάραξη με λέιζερ, λαβές από ελεφαντόδοντο, συμπαγής σκανδάλη, διακοσμημένη κάννη και ειδικούς αύξοντες αριθμούς που αρχίζουν με το πρόθεμα JMB. Η τιμή είναι 2.495$.

6 .)    KIMBER MFG CO (4.352 $)

H KIMBER ήταν από τις πρώτες εταιρείες  που εισήγαγε πέρυσι μια περιορισμένη έκδοση 250 πιστολιών για την επέτειο της  εκατοεντατηρίδας, τα οποία είναι sold-out σε μια λιανική τιμή 4.352$. Το όπλο διαθέτει σκληρυμένο πλαίσιο με χρυσά ένθετα και χαρακτική στη διαφάνεια του κλείιστρου. Έχει κοσμηθεί με λαβές από γνήσιο ελεφαντόδοντο. Η KIMBER επίσης, παράγει 5 ειδικές εκδόσεις Centennial Pistols που έχουν δωρηθεί σε 5 εξέχοντες οργανισμούς (USA SHOOTING TEAM-NSSF-ROCKY MOUNTAIN FOUNDATION ELK FOUNDATION-SAFARICLUB-NRA) . Το ένα από τα πέντε έχει πωληθεί σε δημοπρασία και έφερε 10.000 $.

   7.)    NIGHTHAWK CUSTOM  (3.685 $)

Kατασκευασμένο από την εταιρεία NIGHTHAWK,δύο ειδικές εδκδόσεις του Μ1911 γίνονται στο Αρκάνσας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Μόνο η HIGH GRADE έκδοση είναι περιορισμένη σε ποσότητα. Τα πρότυπα χαρακτηριστικά του GRADE « We the people» χαραγμένα με λέιζερ στην αριστερή πλευρά και «100 years ServingAmerica» στην δεξιά πλευρά. Το πιστόλι έρχεται με δύο σετ από λαβές, ένα σετ  που γράφει US ARMY και ένα με ξύλο καρυδιάς. Η τιμή είναι 2.895 $. Το HIGH GRADE περιλαμβάνει χρυσά ένθετα και μηχανική χαρακτική και γράφει «USPROPERTY» με το έμβλημα των ΗΠΑ σε χρυσό ένθετο. Οι ίδιες ειδικές σημάνσεις στη διαφάνεια περιλαμβάνονται σε συνδυασμό με μια προαιρετική θήκη. Περιορίζεται σε 100 πιστόλια.  H NIGHTHAWK CUSTOM HIGH GRADECOMMEMORATIVE έκδοση πωλείται για 3.695 $.

8 .)    PARA USA (2.399 $)

Δύο αναμνηστικά πιστόλια από την PARA USA. Το πρώτο είναι παραδοσιακό Μ1911. Το δεύτερο είναι σχεδίαση με την «υπογραφή» από την PARA USA, υψηλής χωρητικότητας με διπλή στήλη γεμιστήρα, Μ1911 πιστόλι. Αυτό το ειδικό μοντέλο 14-45 έχει ράγα Picatinny, ρυθμιζόμενο πίσω σκοπευτικό, εμπρόσθιο σκοπευτικό οπτικής ίνας, αμφιδέξια ασφάλεια κλειδώματος, την μοναδική δύναμη του extractor της εταιρείας PARA, μια ανταγωνιστική σφύρα , πολύ καλή κάννη και χαρακτηριστικό μαύρο ανοξείδωτο φινίρισμα με εγχάραξη λέιζερ, τιμώντας της 100η επέτειο του Μ1911 πιστολιού. Τα πιστοποιητικά γνησιότητας συνοδεύουν αυτό το περιορισμένης έκδοσης 100 τεμαχίων όπλο. Η τιμή είναι 2.399 $ και για τα δύο πιστόλια σε μια επετειακή θήκη.

9.)    PISTOLS DYNAMICS

O PAUL LIEBENBERGcustom οπλουργός προσφέρει ένα περιορισμένο αριθμό χειροποίητων Μ1911 πιστολιών από το δικό του PISTOLS DYNAMICS εργαστήριο στο οποίο οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν μεταξύ 38 SUPER ή 45ACP (φέρουν την ένδειξη διαμετρήματος στη διαφάνεια του κλείστρου). Ο πρώην διευθυντής  του PACHMAYRCUSTOM SHOP κατασκευάζει προσωπικά χειροποίητα  κάθε ένα από τα 26 πιστόλια περιορισμένης παραγωγής, ένα για κάθε γράμμα του αγγλικού αλφαβήτου. Είναι αριθμημένα από 1911 Α έως 2011 και 1911 Ζ έως 2011. Τα πιστόλια βασίζονται στα πλαίσια των Pistols Dynamics με τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έχει θέσει οLIEBENBERG στα πιστόλια του, όπως το σύστημα εναλλάξιμων σκοπευτικών (ISS) και μια χειροποίητη ασφάλεια λαβής. Το φινίρισμα είναι Carbonia-Charcoat Blue από την TURNBULL Mfg Co. Η επίστρωση IonBond προσφέρεται ως τελείωμα. Προαιρετικά είναι και τα πλακίδια λαβής από ελεφαντόδοντο. Ένα μέρος από τις πωλήσεις πάει σε τραυματίες του πολέμου.

10.) SIG SAUER (1.099 $)

Το πιστόλι από την εταιρεία  Granite State είναι αφιερωμένο σε ένα από τα παλαιότερα και πιο αποδεδειγμένα  σχέδια του  M1911 παραδοσιακού  μοντέλου σε μια αναμνηστική σειρά. Διατίθεται σε φινίρισμα  δύο-τόνων, διαθέτει κυκλικό προφίλ  κλείστρου (σε αντίθεση με το συνήθη τετράγωνο προφίλ  της διαφάνειας του SIG) και ειδική χάραξη. Είναι ένα 5-ιντσών-κάννης  .45 ACP διαμετρήματος  πιστόλι και έρχεται με αντιολισθητική χάραξη  στη frontstrap,  με  beavertail ασφάλεια λαβής, δίχρωμο  φινίρισμα, υψηλού προφίλ σταθερά σκοπευτικά, μία αγωνιστική σκανδάλη και  αυλακώσεις  όπλισης. Η λιανική τιμή είναι 1.099 $.

1 1.) TURNBULL Mfg Co

Ευρύτερα γνωστή  για την άψογες  αποκαταστάσεις  πυροβόλων όπλων για πολλά χρόνια, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των διαφόρων πιστολιών M1911  Colt. Η  Turnbull Mfg, κατασκευάζει μια περιορισμένη έκδοση των 100 πιστολιών όπως ήταν  ο αρχικός σχεδιασμός  Browning. Τεχνικά ένα ακριβές αντίγραφο των προ-1913 Colt 1913. Το πιστόλι Turnbull  είναι μηχανικά κατασκευασμένο και διαθέτει  ένα σκληρυμένο  πλαίσιο  και billet διαφάνεια του κλείστρου.
12.) WILSON COMBAT.

Χρησιμοποιώντας τα  ίδια  υλικά με αυτά  που χρησιμοποιούνταν στα Colt  την  εποχή του John Browning με σκληρυμένο ανθρακούχο ατσάλι,  με επιλογή ξύλου  καρυδιάς  για τα πλακίδια της λαβής, και το χειροποίητο φινίρισμα charcoal blue. Η  Wilson  Combat κατασκεύασε  100 ειδικά σειριακής  αρίθμησης  κομμάτια του νέου Contemporary Classic. Το πιστόλι είναι χειροποίητο  με σύγχρονα  υλικά και φινίρισμα,  για να ταιριάξει με τους σύγχρονος σκοπευτές που προτιμούν την εταιρεία. Το πιστόλι έχει  με πολλά custom χαρακτηριστικά  και επιλογές της εταιρείας  Wilson , όπως αντιολισθητική χάραξη και προς τα πίσω, ένα χρυσό ένθετο  μπροστά, και καλύτερα εργονομικά χειριστήρια και  μια ασφάλεια  beavertail στη λαβή. Μια λεπτή και πολύ καλη θήκη του πιστολιού  συμπεριλαμβάνεται. Όλα από τα 100 αναμνηστικά πιστόλια Wilson Combat για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας ,είναι ήδη sold out, και  είχαν τιμή  3.995 $.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.