ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Φωτιά απ’ την Ανατολία

- Τουρκικός εκτοξευτήρας θα εξαπολύσει πύραυλο προς κάποιο πυκνοκατοικημένο Ελληνικό νησί. Οι Έλληνες θα εξαγριωθούν και θα ανταποδώσουν το χτύπημα στην Τουρκία....
- Στρατηγέ Χαταμί δεν είναι δυνατόν να το εννοείτε αυτό;
- Βλέπετε άλλη λύση; Το Ισραήλ σύντομα θα μας επιτεθεί. Πρέπει να διασφαλισθεί πάση θυσία ότι η Τουρκία θα ταχθεί στο πλευρό μας.
- Και μόνο τρόπο σ’ αυτό βλέπετε δηλαδή να εμπλακεί η Ελλάδα σε πόλεμο με την Τουρκία;
- Τι άλλο; Η Ελλάδα σ’ αυτή την εμπλοκή έχει ανάγκη το Ισραήλ ως σύμμαχο εναντίον της Τουρκίας. Το ίδιο και το Ισραήλ για την εμπλοκή του μαζί μας και προκειμένου να «διασφαλισθεί από τον Τουρκικό κίνδυνο» όσο θα επιχειρεί εναντίον μας. Έτσι, η Τουρκία θ’ αναγκαστεί να ταχθεί στο πλευρό μας. Δεν μας έχει απομείνει χρόνος δυστυχώς για διπλωματική πειθώ της Τουρκίας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής και της ελπίδας ότι η Τουρκία θα επιλέξει την συμμαχία μαζί μας. Ούτε και είμαστε πεισμένοι ότι θα το πράξει εαν δεν «ωθηθεί αποτελεσματικά» να το πράξει.
- Η Ελλάδα είναι μια από τις λίγες ιστορικές χώρες και όχι και τόσο φιλοδυτικών τάσεων. Πιο πολύ θα την βλέπαμε ως επιθυμητό μελλοντικό σύμμαχο μαζί με την Κίνα και την Αίγυπτο.
- Διαφωνώ επίτροπε Αντζανί. Δεν είναι παρά άπιστοι. Θα..
συμφωνήσω με τον Στρατηγό Χαταμί.
- Καλά. Και πως θα πειστεί ο Τούρκος αξιωματικός να κάνει κάτι τέτοιο; Είναι «Πιστός»;
- Δυστυχώς, στην Τουρκία δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε «Μάρτυρες». Ο Τούρκος Διοικητής θ’ αναγκαστεί να το κάνει προκειμένου να μην εκτελεστεί η οικογένειά του που θα έχει απαχθεί από δυνάμεις μας.
-  Και θεωρείτε αρκετό ένα τέτοιο χτύπημα; Όσο πολύνεκρο κι αν είναι, οι Έλληνες δεν είναι και ηλίθιοι να συρθούν έτσι εύκολα σε μια «ανταπόδοση» και «γενική σύρραξη» με την Τουρκία.
- Θα φροντίσουμε να υποκινήσουμε επίσης το Ισραήλ προς την ίδια κατεύθυνση. Να κινηθεί δηλαδή κι αυτό με τρόπο που θα σύρει την Ελλάδα σ’ αυτό τον πόλεμο.
- Δηλαδή; Να αναμένεται ανάλογη κίνηση προς το Ισραήλ;
- Μάλιστα. Ο σχεδιασμός μας στοχεύει στο να υποκινηθεί εμπλοκή των Ισραηλινών με την Τουρκία στον εναέριο χώρο της Κύπρου ώστε να προκαλέσουν πλήγμα της Τουρκίας προς την Κύπρο. Έτσι, θ’ αναγκαστεί και από αυτό το δεύτερο πλήγμα η Ελλάδα να «ανταποδώσει» στην Τουρκία.
- Και πως θα πείσετε το Ισραήλ να κάνει κάτι τέτοιο;
- Θα εκτοξευτεί (με τον ίδιο τρόπο) Τουρκικός πύραυλος προς την «ισραηλινή εξέδρα εξόρυξης» πετρελαίου ανοιχτά της Κύπρου. Και αμέσως μετά, θα ανατιναχτεί ολοσχερώς Τουρκική βάση στην Β. Κύπρο από κομάντος μας. Η οποία βεβαίως θα αποδοθεί στους Κυπρίους και σε μια εικονική «ΕΟΚΑ Γ». Οι Ισραηλινοί θα απαντήσουν ακαριαία στους Τούρκους και οι Τούρκοι στην Νότιο Κύπρο.
- Οπότε, η πίεση προς την Ελλάδα να εμπλακεί σε πόλεμο με την Τουρκία θα κλιμακωθεί.
- Ακριβώς.
- Κι αν δεν επιτύχει; Θα πάρουν φωτιά τα κόκκινα τηλέφωνα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
 Αλλά και Ισραήλ. Θα αντιληφθούν αμέσως τι συμβαίνει. 
- Οι ηγεσίες τους ναι. Οι λαοί τους όμως όχι. Αυτό βεβαίως δεν ισχύει για το Ισραήλ που θα απαντήσει ούτως ή άλλως. Τουρκικός και Ελληνικός λαός θα εξαγριωθούν από το χυμένο αίμα των συμπατριωτών τους και θα διψούν για εκδίκηση. Και βεβαίως θα πιέσουν αφόρητα τις κυβερνήσεις τους για άμεση απάντηση. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν «δυνάμεις» μέσα στην Ελληνική κοινωνία που επιζητούν έναν πόλεμο με την Τουρκία. Κι αντίστοιχες βεβαίως κι από την άλλη πλευρά, στην Τουρκική κοινωνία. Άλλωστε, δεν θα μείνουμε εκεί. Θα πιέσουμε και με άλλους τρόπους το ξύπνημα της οργής τους.
- Γίνετε πιο σαφής παρακαλώ.
- Θα υπάρξουν συνοδευτικές «κινήσεις» τόσο από τη μεριά μας όσο και από διάφορες συμμαχικές και χρηματοδοτούμενες απο μας ομάδες «Πιστών» που αποστολή έχουν ως «εν ύπνω Μάρτυρες Μουτζαχεντίν» να ανάψουν την φωτιά κυρίως στη Θράκη αλλά και στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.  Χτυπήματα που την ευθύνη τους θα αναλαμβάνουν βεβαίως οργανώσεις (δήθεν) «τουρκικής χροιάς».
- Οπότε, οι Έλληνες, αργά ή γρήγορα θ’ αναγκαστούν να εμπλακούν με την Τουρκία.
- Ακριβώς. Για την ακρίβεια, τα πλήγματα θα είναι τόσο «πυκνά» που Έλληνες και Τούρκοι θα αναγκαστούν πάρα πολύ γρήγορα να εμπλακούν.
- Άλλες λεπτομέρειες;
- Τουρκικά φράγματα στην Ανατολία θα καταστραφούν από δικές μας δυνάμεις και θα χρεωθούν στην Ελλάδα.
- Γιατί αυτό; Θα είναι μεγάλη καταστροφή για την Τουρκία. Την προορίζουμε για σύμμαχο. Γιατί να της το κάνουμε αυτό;
- Η Τουρκία δυστυχώς επιδιώκει να μονοπωλήσει το νερό της ευρύτερης Μ. Ανατολής. Αυτό δεν πρέπει να επιτραπεί. Θα είναι γεωπολιτική καταστροφή για μας.  Οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία να καταστραφεί αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιό της – που είναι σχεδόν στην ολοκλήρωσή του και δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία να ακυρωθεί - και να χρεωθεί σε άλλον. Στον «κατάλληλο χρήσιμο ηλίθιο». Ακριβώς δε, επειδή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεωστρατηγικά σχέδιά της, θα εξοργιστεί στον μέγιστο βαθμό.  Ο Λαός της θα απαιτεί «ανταπόδοση» και «εκδίκηση» από τους «καταστροφείς Έλληνες γκιαούρηδες».
- Άλλο;
- Θα συνεχιστεί αυτό το μοτίβο, «πλήγματα μέσα στην Ελληνική επικράτεια που θα χρεώνονται στην Τουρκία και αντίστοιχα πλήγματα στην Τουρκία που θα χρεώνονται στην Ελλάδα». Στο τέλος, θέλουν δε θέλουν θα εμπλακούν. Το Ισραήλ επειδή δεν θα ήθελε να προχωρήσει μόνο του εναντίον μας χωρίς την διασφάλιση των πλευρών και νώτων του απο την Τουρκία εμπλέκοντας την Ελλάδα ως σύμμαχό του, πιστεύουμε ότι θα «συνδαυλίσει» την όλη «προσπάθεια» να εμπλακούν Ελλάδα – Τουρκία.
- Τι άλλο προβλέπει ο σχεδιασμός;
- Αντίστοιχο «πυραυλικό πλήγμα» του «φιλοτουρκικού» Πακιστάν κατά της Ινδίας. Με «παρόμοιους τρόπους πειθούς» των αρμόδιων Πακιστανών Αξιωματικών πάλι. Αν κι εκεί θα είναι πολύ πιο εύκολο καθώς οι «υποψήφιοι Μάρτυρες» είναι εν αφθονία. Πλήγμα που θα αναγκάσει την Ινδία να ανταποδώσει το πλήγμα στο Πακιστάν αλλά και να ενισχύσει τις «πιέσεις» προς την Ελλάδα να «πλήξει την Τουρκία» ως «σύμμαχο του Πακιστάν». Είναι άλλωστε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας φορτίο Ινδικών πυραύλων και εξοπλισμών που θα χορηγηθεί ως «δωρεάν βοήθεια» της Ινδίας προς την Ελλάδα. Χρηματοδοτήθηκε απο εμάς, είναι ήδη έτοιμο και οι Ινδοί εθνικιστές σύνδεσμοί μας αναμένουν το «Πακιστανικό πλήγμα» για να το «περάσουν από το Δελχί ως άμεση Ινδική αμυντική βοήθεια» προς την Ελλάδα.
- Τα ίδια και αντίστοιχα «στημένα πλήγματα» που θα αποδίδονται σε «αλλήλους» θα συμβούν και σε Πακιστάν – Ινδία. Στο τέλος, ευελπιστούμε ότι σύντομα Πακιστάν και Τουρκία θα βρεθούν στο πλευρό μας όντες ήδη εν εμπλοκή. Έτσι, όλοι θα καταλάβουν ότι «πλήγμα στο Ιράν» θα ισοδυναμεί με παγκόσμια σύρραξη.
- Προλαβαίνουμε;
- Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά. Αλλά είμαστε έτοιμοι, όλοι είναι στις θέσεις τους και με την εντολή σας θα εξαπολυθούν άμεσα τα πλήγματα.
- Ξεκινάμε λοιπόν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο;
- Εμείς θα τον υποστούμε ούτως ή άλλως. Η μόνη μας ελπίδα είναι σ’ αυτόν τον πόλεμο να εμπλακούν οι πάντες. Μόνον έτσι θα γίνει «απαγορευτικός ως σκέψη και μόνο» για τους επίδοξους κατακτητές μας.
- Δηλαδή, ενδέχεται να ξεκινήσουν οι πόλεμοι Ελλάδας – Τουρκίας και Πακιστάν – Ινδίας και τελικά να μην υποστούμε πόλεμο εμείς που ουσιαστικά θα έχουμε προκαλέσει τους άλλους πολέμους;
- Ακριβώς.
- Όχι και τόσο ηθικό θα έλεγα.
- Μιλάμε για πόλεμο. Και βέβαιη καταστροφή της χώρας μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα πάντα για να την αποτρέψουμε.
- Ας γίνει λοιπόν το Θέλημά Του. Ας ξεκινήσει η Τζιχάντ...
 
Γιώργος Ανεστόπουλος

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφεις κατι, το οποιο δεν λες απο που το βρηκες, ούτε ποιοι συνομιλουν και γενικα νιωθω ηλιθιος που το διαβαζα και περιμενα εστω στο τελος να μαθω κατι. Απορω, θεωρω το site σοβαρο. Ειναι δυνατον να αφηνετε να γραφει οποιος θελει οτι θελει χωρις να τεκμιριωνει τα γραφομενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala more ola ta koitame ki kratame oti mas ekfrazei pio polu apo oti de mas aresei aplos feygoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 10 ΚΑΙ 34΄ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ CIA ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΣΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.