ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ το blog μας με ένα απλό "ΚΛΙΚ" στις διαφημίσεις

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η αθλιότητα της πολιτικής είναι εξόχως προβλεπόμενη. Όλη η αλήθεια για Ρωσικό αγωγό και εξοπλιστικά



 Νοεμβριος 2009 ... και κλασικά μιλήσαμε για τον κ.Βενιζέλο. Συγκεκριμένα είπαμε:
Οι Αμερικάνοι το 2007 ήθελαν να πετύχουν στην Ελλάδα το τέλειο ντουέτο ηγετών δήθεν ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ: Μητσοτάκη-Μπακογιάννη στη ΝΔ και Βενιζέλο στο ΠΑΣΟΚ.

Έστειλαν στα σκουπίδια τον Καραμανλή και κατάφεραν τον Γιωργάκη να τα ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ στις ΗΠΑ και να βάλουν τον αδηφάγο Ευάγγελο στο Υπουργείο Άμυνας για να τους ευχαριστήσει με τη σειρά του αγοράζοντας τίποτα όπλα κι αεροπλάνα από τις ΗΠΑ και να ακυρώσει, εφόσον μπορεί, τυχόν "ΜΗ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ" Ελληνορωσικές εμπορικές συμφωνίες.

Διαβάζουμε σήμερα ...τον Ιούνιο 2010 με αφορμή τη συνάντηση Βενιζέλου και Daniel Speckhard στο defence.net ότι :
Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να ματαιώσουν την προμήθεια των γαλλικών φρεγατών FREMM ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν τελικά να πουλήσουν το AEGIS στην Ελλάδα σε έναν φορέα όπως η νορβηγική ή η ισπανική φρεγάτα, όπως επίσηςπροσπαθούν να ματαιώσουν την υλοποίηση της διακρατικής συμφωνία για τα ρωσικά ΤΟΜΑ BMP-3HEL.

Οι συζητήσεις αυτές έγιναν μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του συμπτωματικά Εβραίου (;) Αμερικανού Πρέσβη Daniel Speckhard.Και ο Βουλγαράκης με τον Αμερικανό πρέσβη μιλούσε για να γλιτώσει από τον Επαναστατικό Αγώνα κατά την παραλαβή του C4I.
 
Πρόκειται για σατανική σύμπτωση φυσικά. Βέβαια ο Βενιζέλος ξέρει ότι δεν υπάρχει ο Επαναστατικός Αγώνας να του "πατήσει" καμιά ρουκέτα εάν δεν "προσκυνήσει" ... αλλά από την άλλη ... δεν μπορεί και να είναι και 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει καμιά "σέχτα" να τον βομβαρδίσει σε περίπτωση που αρνηθεί την "αντιεξουσιαστική" πρόταση αγοράς όπλων από τις ΗΠΑ. Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα φίλοι μου.
 
Είχαμε επίσης ονειρευτεί στο ίδιο κείμενο ... ότι οι ΡΩΣΙΚΟΙ αγωγοί δεν θα περάσουν από τα μέρη μας για ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ (!) λόγους κι όχι γιατί το οικόπεδο μας είναι "υποθηκευμένο" στις ΗΠΑ εν αγνοία μας από τον Γιωργάκη...
 
Όχι γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν να δημιουργήσουν μονοπώλιο ενέργειας στην Ευρώπη... αλλά γιατί έχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την οικολογική συνείδηση. 
Θυμάστε άλλωστε ότι οι ΗΠΑ ... ουδέποτε επικύρωσαν το Πρωτόκολλο του Κιότο .
 
Στα πλαίσια λοιπόν του σεβασμού των ΗΠΑ για το περιβάλλον ξεφύτρωσαν στην Ελλάδα διάφοροι "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ" διασωληνωμένοι με "ανιδιοτελή" ιδρύματα του SOROS κλπ που κατάφεραν και να κερδίσουν μία έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο μέσω της σκόπιμης υπερπροβολής και των ΠΛΑΣΤΩΝ δημοσκοπήσεων.

Εμφανίστηκαν έκτοτε "αυθόρμητες" φωνές που μας έλεγαν οτι οι ΡΩΣΙΚΟΙ αγωγοί φέρνουν ΜΟΛΥΝΣΗ και ΠΟΛΕΜΟΥΣ (!) (τρέμετε ... Έλληνες φίλοι των Ρώσων!!!) ειδικά εάν ΔΕΝ είναι Αμερικανικοί. Είδαμε άλλωστε ότι στο ΙΡΑΚ επικρατεί ειρήνη τώρα που τα κρατικά τους πετρέλαια τα εκμεταλλεύονται δωρεάν Αμερικανικές εταιρίες.
 
Κι επειδή είμαστε ΠΑΝΤΑ υποψιασμένοι .... ψάχνουμε στην ιστοσελίδα oikologos.gr και βρίσκουμε τους προτεινόμενους συνδέσμους της και ΟΠΩΣ ήταν αναμενόμενο ... διαφημίζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εμπροσθοφυλακή της Αμερικάνικης ισοπεδωτικής πολιτικής καθώς και ΟΛΟΥΣ τους πράκτορες των Αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα. Δηλαδή όλους αυτούς που μέσω των ΜΜΕ μας επέβαλλαν ως κόμμα τους ανύπαρκτους "ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ". Μέσα και το Indymedia-Soros. Είναι όλοι αυτοί που συνδέονται με Αμερικανικά Ιδρύματα, Αμερικανικές ή Αγγλικές εταιρίες παραγωγής προπαγάνδας και φαντασιώσεων, που στήριξαν το σχέδιο ΑΝΑΝ, τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς, τους Ισραηλινούς κλπ.
 
Στην Βουλγαρία που έχει εκλέξει φιλο-αμερικανική κατοχική κυβέρνηση ξεκίνησαν την διαδικασία ΑΚΥΡΩΣΗΣ του έργου από την επομένη! Εννοείται ... λόγω ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ επιπτώσεων όπως περιμέναμε από τον Νοέμβριο.

Ο δε Γιωργάκης, αφού αντιλήφθηκε το πολιτικό κόστος της φράσης "θα επαναδιαπραγματευτούμε τον αγωγό" το οποίο συνόδευε με τη γνωστή αρλούμπα της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ανάπτυξης" , βγήκε ο τσαμπουκαλής και είπε :"ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ... ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ" .
 
Και κλασσικά μία φράση διφορούμενη που ΔΕΝ εξηγεί τη λέξη "τελειώσουμε" η οποία συνοδευόμενη από τους πληρωμένους χειροκροτητές τριγύρω ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ τον κοσμάκη και τον ψήφισε.Άλλωστε οι πολιτικοί δεν πάνε φυλακή για τη ληστείατου δημοσίου πλούτου ...πόσο μάλλον για τα ατελείωτα ψέμματα που λένε.
 
Τώρα , 8 μήνες μετά, στο ΠΑΣΟΚ-USA απλά ... παριστάνουν τις πάπιες, αλλάζουν θέμα και αφήνουν τους "δεξιούς" Βούλγαρους να αναλάβουν την ευθύνη να κλείσουν την πόρτα στον Ρωσικό αγωγό... με "οικολογικές" δικαιολογίες καθώς ... αυτός είναι ο Αμερικάνικος τρόπος άσκησης εξωτερικής πολιτικής.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ αντιστροφή της λογικής, των νοημάτων και η χρήση λέξεων που κρύβουν την αλήθεια από τον αδαή κοσμάκη. Ξαφνικά λοιπόν οι Βούλγαροι που διαθέτουν Πυρηνικό εργοστάσιο-σαβούρα κι επικίνδυνο για διαρροή ραδιενεργών υλικών στον Έβρο... ανησύχησαν για την φύση.  

Ομοίως οι πράκτορες των ΗΠΑ με την προβιά των Οικολόγων ανησύχησαν για τον Ρωσικό αγωγό αλλά όχι για το Κοζλοντούι καθώς η προδοσία είναι το ΜΟΝΟ επάγγελμα που γνωρίζει άνθιση σε καιρούς μεγάλης κρίσης.Φανταστείτε ότι ενώ οι "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" δεν τολμούν να μιλήσουν για το Κοζλοντούι , η Ευρωπαϊκή Ένωση ,κι εμείς μαζί, πληρώνουμε τους Βούλγαρους να ΚΛΕΙΣΟΥΝ το εργοστάσιο για να σταματήσουν να θέτουν σε κίνδυνο όλη την περιοχή καθώς κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με τα πυρηνικά απόβλητα σε μία χώρα με τόσο περιορισμένη οικονομία.    

Πηγή






Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε, το μήνυμα σας μεταφέρεται άμεσα στους διαχειριστές μας.